Bosch lämpöpumput
luotettavasti asennettuina

JM-Putki Oy mitoittaa ja asentaa maailman johtavan tekniikan asiantuntijan, Boschin, ilma- ja vesilämmitysjärjestelmiä. Helppokäyttöiset lämpöpumput luotettavasti asennettuina tuovat energia, ympäristö ja rahasäästöjä niin lämmitykseen kuin viilennykseen. 

Kun vanha lämmitysjärjestelmä alkaa tulla tiensä päähän tai haluat vaihtaa energiatehokkaampaan vaihtoehtoon, käänny puoleemme ja autamme uuden lämmitysjärjestelmän valinnassa ja asennuksessa. 

Bosch Lämpömestari palveluksessasi

JM-Putki Oy:n ammattilaiset ovat sertifioituja Bosch Lämpömestareita, joten palveluksessasi on aina lämmitysalan vankka ja kustannustietoinen energia-asiantuntija. Autamme tarvekartoittamaan ja mitoittamaan juuri sinulle sopivan lämmitysratkaisun. Kun ostat ja asennutat uuden lämpöpumppusi meiltä Lämpömestareilta, saat laitteelle myös pidennetyn kuuden vuoden takuun ja lisäksi kymmenen vuoden kompressoritakuun.

Energia-avustuksella tukea maalämpöpumppuun tai ilma-vesilämpöpumppuun

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajien on mahdollista saada tukea öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla. Vaihtaessasi öljylämmityksen maalämpöpumppuun tai ilma-vesilämpöpumppuun, voit saada valtionavustusta 4000 euroa. Yksityishenkilöille suunnattu avustushaku on avautunut 1.9.2020. Tukea kannattaa hakea ELY-keskukselta jo ennen hankkeen aloittamista. Lue lisää ja hae energia-avustusta ELY-keskuksen sivuilta.

JM-Putki Oy
jm-putki

Bosch rahoituspalvelu

Tilatessasi Bosch lämpöpumpun, saat Lämpömestari-rahoituspalvelun käyttöösiSen ansiosta uuden lämmitysratkaisun hankinta ei ole rahasta kiinni vaan voit hoitaa maksut maltillisissa kuukausierissä itsemäärittelemässäsi laina-ajassa ja hyötyä edullisesta energiasta välittömästi. Kun lämpöpumppu on maksettu, pääset nauttimaan entistä pienemmistä lämpökuluista. Muista, että voit hyödyntää myös kotitalousvähennys asennuskustannuksissa. 

Lue lisää ja tutustu Bosch Lämpömestari Rahoitukseen.